Başkan Sargın’dan engelli sporculara araç tahsis sözü

21.06.2021

Başkan Sargın’dan engelli sporculara araç tahsis sözü

Başkan Sargın, 2’nci Lig’e yükselen bedensel engelli kulübü sporcu ve yöneticilerini tebrik etmekle kalmadı, onlara araç tahsis sözü verdi.

Geçen yıl kurulan Zile Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 3′ üncü Lig’de başarı sağlayarak bir üst lige yükseldi.

Zile’ye gelen takımı karşılayan Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, takıma maçlara giderken kullanmaları için engelli kullanıma uygun araç tahsisi sözü verdi.

Takımın başarısından mutluluk duyduğunu belirten Başkan Sargın, “Elde ettikleri başarıyla bizim gurur kaynağımız olan tüm sporcularımızı, takım yönetimini tebrik ediyorum. Özel kardeşlerimizin bu başarısı burada kalmayacaktır. Çalışmanın ve inanmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. İlçemizi başarı ile temsil ettikleri için kendilerini gönülden tebrik ediyorum. Bir otobüsümüzü özel kardeşlerimizin kullanacağı şekilde montajını yaptırıp kullanımlarına tahsis edeceğiz” dedi.