4 bin yıllık Tarihi Zile Kalesi’nde yöresel kıyafetlerden oluşan defile düzenlendi.

28.09.2021

Roma İmparatoru Julius Sezar’ın dünyaca ünlü “Veni, vidi, vici” (Geldim, gördüm, yendim) sözünü söylediği yer olarak bilinen Zile Kalesi, yöresel kıyafetlerden oluşan sergiye ev sahipliği yaptı. Kültür ve Turizm elçileri işbirliği ile Zile Belediyesi tarafından organize edilen defileye CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Zile Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Siyasi parti temsilcileri, protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı.