Zile’ye bir park daha: Dinçerler Parkı’nın açılışı yapıldı

25.06.2022

Zile’ye bir park daha: Dinçerler Parkı’nın açılışı yapıldı

Zileli işadamı Cemalettin ve Şerafettin Dinçerler tarafından Zile Belediyesi ile işbirliği içerisinde yapımı tamamlanan Dinçerler Parkı’nın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.
Açılış konuşmasını yapan Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Zile’ye kazandırdıkları sayısız ve önemli eserlerden dolayı her ilçede bir Dinçerler Ailesinin olması gerektiğini söyledi. Başkan Sargın Dinçler Ailesinin Tokat’ta hizmet ede ve en fazla hayır işi yapan aile dolduğunu belirterek, “Duyarlılıkları dolayısıyla teşekkür ederim. Onların bu hayırsever tutumları diğer hemşerilerimize de örnek olur” dedi.

Düzenlenen törene, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İstanbul Büyükşehir İSYÖN yönetim kurulu başkanı Gökhan Günaydın, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Zile İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Polattimur, siyasi parti temsilcileri ve yurttaşlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Polattimur, Cemalettin ve Şerafettin Dinçerlere teşekkür plaketi taktim etti.