3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ZİLE’DE ANLAMLI PROGRAMLA KUTLANDI

02.12.2025
75
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ZİLE’DE ANLAMLI PROGRAMLA KUTLANDI
Zile Engellilere Meslek Kazandırma Dayanışma Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Zile Belediyesi Saray Sineması’nda düzenlenen programa; Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Özel bireyler bireysel coğrafi halk oyunları gösterileriyle sahne aldı, aileleriyle hazırladıkları sinevizyon sunumları ise izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Programda aileler duygu ve düşüncelerini paylaştı, Dernek Başkanı Halil İçcan da derneğin yıl boyunca gerçekleştirdiği faaliyetler ve destekler üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’dan Mesaj:
“Özel bireylerimizin hayatına dokunan her çalışma kıymetlidir. Onların yanında olmak, ihtiyaçlarına çözüm üretmek ve mutlu bir yaşam sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü sevgi ve dayanışma duygularıyla kutluyorum.”
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.