Başkan Sargın, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

01.02.2021

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Minare-i Sağır Mahallesi’nde serimi devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Zile Belediyesi bir yandan borçlarını azaltmaya devam ederken, bir yandan da asli görevlerini planlanan takvime göre gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Minare-i Sağır Mahallesi’nde bulunan sokaklar üzerinde programa alınan ve yapımı hızla devam eden, sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Yıllardır toz toprak içinde sıkıntı çeken mahalle halkını bu dertten kurtardıklarını belirten Başkan Sargın, “Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak yenilenen yolu, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

ETİKETLER: ,