Yeniden Refah Partisinden Başkan Sargın’a Ziyaret

19.02.2021

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz ile Tokat İl Başkanı Ömer Daldal, Zile İlçe Başkanı Mustafa Aykan, Erbaa İlçe Başkanı Ramazan Ordu ve parti yönetimini makamında ağırladı.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz’e çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Sargın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı Mehmet Altınöz ile il ve ilçe başkanlarına ziyaretleri sebebiyle teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.