Başkan Sargın, Öğrencilerin EBA eğitimi için 3 köye uydu internet kurdu

07.03.2021

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Zile İlçesine bağlı Ali Hoca, Karşıpınar ve Yaylakent  köylerinde bulunan öğrencilerin EBA eğitimi alabilmesi için uydu internet kurulumu yaptırdı. Köyde bulunan öğrencileri ziyaret eden Başkan Sargın, öğrencilere tablet dağıtımı da yaptı.

Köyde internet sorunu öğrendiğinde uydu internet kurulması için talimat veren Başkan Sargın, “Öğrencilerimizin durumunu öğrenince duyarsız kalamazdık. Hemen uydu internet kurulması talimatını verdim. Pandemi döneminde zor bir süreçten geçiyoruz. Çocuklarımızın eğitimi kesinlikle aksamamalı, çünkü her biri bizim geleceğimiz.” şeklinde konuştu.

Öğrenciler ve köy halkı çok mutlu olduklarını belirtirken köylerde yaşanan internet sorunu çözülmüş oldu.