Yönetsel Etkinliği Ve Örgütsel Verimliliği artırdık

12.05.2021

Kurumsallaşma

Kurum kültürünün oluşturulması

Belediyemiz kurumsal aidiyeti yüksek, vatandaşa hizmet davasına son derece büyük bir azim ve kararlılıkla bağlı, kurumsal başarı ve devamlılığı nefsinden önde tutan kaliteli çalışanlara sahip olması gerekmektedir. Her eserin arkasında bir sistem ve sistemin özünde onu yürüten insan gerçeği vardır.

Belediyemiz bu anlayışla hareket ederek, daima insan odaklı, farklı ve yetenekli bireylere değer verip, onlarda kurum aidiyeti oluşturarak, yönetsel başarıyı yakalamak için “Kurumsal Düzeyde Etkin ve Stratejik Yönetimin Geliştirilmesi Projesi” ni hayata geçirmiştir.

Hayatlarına katacağımız her değer çalışana değer

Zil Belediye tarihinde ilk kez yapılan 6 ay süren bu çalışma sonucu ortaya çıkan veriler doğrultusunda bir dizi iyileştirme çalışmaları ise sürekli olarak yapılmaktadır. Çünkü çalışanlarımız bizim ailemiz. Onların hayatlarına katacağımız değer, vatandaşımızın memnuniyeti olarak bize dönecektir.