Halkla Gönül Gönüle

28.05.2021

Halkla Gönül Gönüle

Belediye Başkanı Şükrü Sargın Zilelilerle arasında kurduğu iletişim koridorunu genişletmeye devam ediyor.

Başkan Sargın, vatandaşla el ele-gönül gönüle sloganıyla genişletmeye devam ettirdiği iletişim koridoru çerçevesinde Zileli vatandaşlarımla istişareye devam ediyor.

Başkan Sargın, gezilerinde mahalle sakinleriyle ve vatandaşlarla konuşuyor, onları dinleyip şehirleriyle ilgili sorunlarını, talepleri dinliyor ve çözüme kavuşturmaya çalışıyor,

Başkan Sargın gerçekleştirdiği mahalle gezilerinde vatandaşlarla sohbet ediyor,  Zile Belediyesi’nin hedeflerini ve yeni vizyonunu halkla paylaşıyor, bugüne kadar yapmış olduklarını ve yapacaklarını anlatıyor.

Halkımız bize güvenmeye devam etsin

Başkan Şükrü Sargın,  halkla iletişimi çok önemli gördüğünü belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana bu iletişimi sağlıklı bir şekilde sürdürmeye çalışıyoruz. Hemşerilerimizin, Zile’de yaşayanların sorunlarını ve önerilerini dinleyerek, bunları şehrin geliştirilmesinde kullanmaya çalışıyoruz. Bu geziler bize hangi yararlı hizmetleri yapacağımıza dair bir bilgi de oluşturuyorlar. Halkımız bize güvenmeye devam etsin.” dedi

Başkan Sargın gezilerinde kadın ve gençleri de ihmal etmiyor, onlarla sohbet ediyor. Başkan Sargın, kadınlarla ve gençlerle sohbet etmeyi çok önemli gördüğünü belirterek, “Onlara ne kadar değerli ve önemli oldukları hissini aşılamaya çalışıyorum. Onlar Zile’nin ve elbette ülkemizin geleceği. Gençlerimizin burada sağlıklı bir ruh yapısı, sevgi ve şefkat ortamında büyümelerini önemsiyorum” dedi.