Zile’nin Duvarları Renkleniyor

01.06.2021

Zile’nin Duvarları Renkleniyor

“Şehrin Kültürel Geçmişi Duvar Resimlerinde Projesi” kapsamında, Zile Belediyesince şehrin içerisinde bulunan boş duvarlara, şehrin yaşam kültürünü yansıtan resimler yapılıyor.

Zile Kalesi’nin çıkışındaki Kayacık Yokuşu’na hemşerimiz Ressam Ali Efe tarafından Zile’yi sembolize eden resimler yapıldı.

Ressam Ali Efe “Benim Zile’ye minnet borcum vardı. Belediyeden de böyle bir talep gelince seve seve kabul ettim. Zileliler duvar resimlerimize çok ilgi gösterdiler. İnşallah tüm Zile’yi rengârenk boyayarak bir sanat şehri yaparız” dedi.

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın da Ressam Ali Efe’ye bir şilt vererek “Hiç bir ücret almadan Zile’miz de güzel bir çalışmaya imza atan. Ali Bey’e Zile halkı adına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah daha çok güzel projelere birlikte imza atacağız. Önemli olan hemşerilerimizin bu resimlere sahip çıkması ve korumasıdır” dedi.