Vatandaşlarımızla aramızda gönül bağımız var

12.06.2021
931

Vatandaşlarımızla aramızda gönül bağımız var

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın seçildiği günden beri, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geliyor.

Belediye bağında piknik yapmaya gelenlerle bir araya gelen Başkan Şükrü Sargın, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı.

Yeni düzenlemesi yapılarak vatandaşların kullanımına açılan Belediye Bağında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Sargın, “Hafta sonu, gece gündüz demeden canla başla çalışıyor, yapılan çalışmaların sonuçlarını gözlemliyor ve vatandaşlarımızı diniyoruz. Vatandaşımızın gündemiyle bizim gündemimizin aynı olmasına özen gösteriyoruz” dedi.

Belediye Bağı’na çevre il ve ilçelerden de ziyaretçiler gelmeye başladı

Kiraz mevsiminin de başlamasıyla, Zile belediyesi tarafından bağı olmayan vatandaşlar için ücretsiz tahsis edilen belediye bağına dışardan da ziyaretçiler gelmeye başladı.

Zile Kalesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sargın, Belediye Bağı’na piknik yapmaya gelen vatandaşları tek tek ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Vatandaşların fırsat buldukça ve rahatça piknik yapabilmeleri için her türlü alt ve üst yapıyı hizmete sokmak için çalıştıklarını belirten Başkan Sargın şunları söyledi.

“Vatandaşlarımızın sosyal aktivitede bulunacağı, dinlenebileceği Belediye Bağımıza yeni kamelyalar, yeni oturma ve dinlenme alanları inşa etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca Zile Kalesi ve çevresine ilgili yasanın izin verdiği ölçüde piknik alanları ile Zile’yi panoramik olarak gözlemleyecek alanlar yapmayı da planlarımıza aldık. Bizim vatandaşlarımızla aramızda bir gönül bağı oluştu. Belediye Bağı’na yaptığımız ziyarette de, vatandaşlarımız tek tek görüşerek taleplerini dinleme fırsatı yakaladık.”

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.