Başkan Şükrü Sargın Gaziantep’te yapılan “Belediye Başkanları Çalıştayı” na katıldı

19.06.2021

250’ ye yakın CHP’li belediye başkanının katılımıyla gerçekleşen ve üç gün sürecek Belediye Başkanları Çalıştayı’ için Gaziantep’te bulunan belediye başkanları ve parti kurmayları büyük ilgi gördü.

Kentin değişik semt ve ilçelerinde halkla bir araya gelen CHP genel başkan yardımcıları, milletvekillerinin yanı sıra belediye başkanları da esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Çalıştay her anlamda Zile’ye yararlı olacak

Üç gün sürecek Belediye Başkanları Çalıştayı için Gaziantep’te bulunan Belediye Başkanı Şükrü Sargın, çalıştayla ilgili bilgi vererek, “Söz konusu çalıştayın, Zile’de yapacağımız çalışmalara yararlı ve önemli yansımaları olacak. Yapılacak çalıştay ile Yerel Yönetimler Politika Belgesi’ne son hali verilecek, geçtiğimiz 2 yılda gerçekleştirdiğimiz hizmetler değerlendirmeye alınacak ve önümüzdeki 3 yılda gerçekleştirilecek inovatif projeler üzerinde çalışma yapılacak” dedi.