Başkan Sargın, Kültür Turizm Köprüsü Elçilerini Zile’de Ağırladı

01.07.2021
781

Başkan Sargın, Kültür Turizm Köprüsü Elçilerini Zile’de Ağırladı

2019 yılında Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ın talimatı ile Zile’den başlayan, çevre il ve  ilçelere hızla yayılan “Kültür Turizm Köprüsü” projesi elçileri Zile’de bir araya geldi.

Turizm çalışmaları kapsamında farklı bir yol izleyerek “Kültür Turizm Köprüsü” çalışmalarını başlattıklarını belirten Başkan Şükrü Sargın, önceliklerinin çevre il ve ilçelerden başlayarak turizm ağı kurmak olduğunu söyledi.

Gönüllü turizm elçileri ile bir araya gelerek makamında ağırlayan Başkan Sargın, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Zile’nin tanıtımının yapıldığı gezi organizasyonuna Tokatlı Hanımlar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği üyeleri Filiz Yılmazer, Didem Akpınar, ve Bahar Öztürk, Reşadiye Belediyesi Mimar Tuğba Nur Yılmaz ve Mimar Sibel Bayram, Erbaa Belediyesi Kültür Müdürlüğünde görevli Refika Sümertilki ve Merve Şahin, Niksar Belediyesi Proje & Etüd Müdürü Danişment Hüseyin Şahin ve Filiz Selen, Pazar Belediyesi personeli Nazan Sezgin ile ev sahipliği yapan Zile Gönüllü Turizm Elçisi Fatoş Ünsal katıldı.


“Turizm hanımlarla hayat bulacak”

 

Zile’de startı verilen ve her geçen büyüyen projenin gönüllü turizm elçisi hanımlarla hayat bulduğunu söyleyen Başkan Şükrü Sargın, “Bugün gönüllü turizm elçilerimizi Zile’mizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projemizin amacı, öncelikle çevre ilçe ve illerimizde turizm tanıtımını artırmaktı. Biz bu çalışmaların meyvelerini turizm elçisi hanımlarımızla almaya başladık. İlçeler arasında olan tanıtım sorununu da kaldırdığımızı görmekteyiz. Çalışmamız halka olarak büyüyecek ve turizm noktasında bizi zamanla hedeflediğimiz noktaya taşıyacaktır. Aslında biz bu projemizle Tokat’ın tanıtımına büyük katkı vermekteyiz. İlçeler arası gerçekleşen bu koordinasyon ilerde dönüşümünü alacağımız turizm yatırımının temelidir aslında. Kadınlarımıza yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum”

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.