İzmir’den gelen 35 kampçı Zile’yi gezdi

11.08.2021
1.088

İzmir’den gelen 35 kampçı Zile’yi gezdi

İzmir’de bulunan Pusula 35 Dağcılık Kampçılık ve Doğa Sporları Derneği, Zile’ye günü birlik bir gezi düzenleyerek tarihi ve kültürel yerleri gezdi.

Zile Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin tarihi yerleri gezdirilen 35 kampçı, tarihi Zile Kalesi ve leblebisini çok beğendiklerini ve uzun sürekli kamp için gezi programlarına Zile’yi de eklediklerini belirttiler.

Tanıtım çalışmalarının karşılığını almaya başladıklarını belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “Tarım ve turizm odaklı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Özelikle turizm noktasında teknolojik birçok çalışmamız olacak. Çalışmasını kısa sürede tamamlayacağımız, Basın Yayın ve Halkla İlişikiler birimimiz tarafından hazırlanan kare kod ve gezi rotası uygulamalarımız ile ilçemize gelen ziyaretçilerimize bölgede farklı bir turizm hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Rehber ihtiyacı duymadan gelen ziyaretçilerimizin birçok dilde anında istediği bilgiye ulaşabileceği ve gezilecek yerleri kendi telefonu ile rota oluşturarak bulabilecekleri projemiz Zile’mize katma değer katacağı gibi zamanla ilçemize yapılacak olan gezi taleplerini de artıracaktır” dedi.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.