Zile’den sel felaketinin yaşandığı Ayancık’a sulama aracı

19.08.2021
Zile’den sel felaketinin yaşandığı Ayancık’a sulama aracı
Sel felaketinin yaşandığı Sinop’un Ayancık ilçesinin talep ettiği 20 tonluk tanker Zile Belediyesi’nden felaket bölgesine gönderildi.
Birçok belediyeden sel felaketi bölgesine yardım gönderildiğine işaret eden Başkan Şükrü Sargın, “Ayancık Belediyesi’nin talebi üzerine 20 tonluk bir tankerimizi gönderiyoruz. Tankerle birlikte giden arkadaşlarımız Ayancıklıların yaralarının sarılmasına bir nebze de olsun destek olacaklar. Her zaman afet bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olacağız. Zile Belediyesi olarak ihtiyaç duyulacak her noktada imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını ve sel felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.