DEVA PARTİSİ YÖNETİMİ BAŞKAN SARGIN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

22.09.2021

DEVA PARTİSİ YÖNETİMİ BAŞKAN SARGIN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, Tokat İl Başkanı Dursun Kocaman, Tokat il Başkan Yardımcısı Murat Kurnaz, Zile İlçe Başkanı Saffet Gülsoy, ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Zile Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler aktararak, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar ve beraberindekilerle görüşerek bir süre sohbet etti.

“Siyasi partilerimizle iyi diyaloglar içinde hizmet gayretindeyiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın,” Nazik ziyaretlerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Sizlere görevlerinizde başarılar dilerim. İlçemizi yeni projelerle buluşturmak için bütün gayretimizle çalışıyoruz. Tüm şehri kucaklayan bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Zile ilçemizdeki partiler arası iyi niyet diyalogları içerisinde ilçemize ve halkımıza hizmet etmek gayretindeyiz” dedi.