İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER ZİLE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

15.10.2021
1.186

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, Zile Belediye Başkanımız Şükrü Sargın’ı makamında ziyaret etti.

Programları dolayısıyla Zile’de bulunan Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergün, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, İYİ Parti Zile İlçe Başkanı Ali Güreşçi ve partililerle Zile Belediyesine ziyarette bulundu.

Akşener, Belediye Başkanımız Şükrü Sargın, CHP İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, CHP Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir ve belediye yetkileri tarafından karşılandı. Başkan Sargın’ın makamında bir süre görüşen Akşener, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.