Mehmet Akif İlkokulu’ndan Belediye Başkanı Şükrü Sargın Ziyareti

05.05.2022

Mehmet Akif İlkokulu sınıf öğretmeni Zeynep Özay’ın yürütücülüğünü yaptığı Türkiye, Romanya, Moldova, Azerbaycan ve Polonya’dan ortakları bulunan Tech -Thırd in Steam Educatıon (Teknoüçler Steam Eğitiminde) eTwinning projesi çalışmalarına devam ediyor. Proje ortaklarının hazırladığı, İşbirlikçi ürünleri olan dergiyi sunmak üzere Mehmet Akif İlkokulu Müdür Yardımcısı Arif Doğru ve 3. Sınıf öğretmeni Zeynep Özay, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Şükrü Sargın ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu, bu tür projelerin artması gerektiğini dile getirdi. Ayrıca emekleri için kendilerini tebrik etti.