Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Zile Belediyesi Geleneksel Güreş-Festival ve Piknik Alanı’nda düzenlenen pikniğe katıldı.

05.10.2022
Başkan Sargın, “Bizim medeniyetimiz yaşlıları bilge olarak görür, yaşayan insan hazinesi olarak korur ‘bereket büyüklerledir’der ve hürmet eder. Geleceğe yön vermek için tecrübelerine ve gölgelerine ihtiyacımız var. Aydınlık bir geleceği, onların tecrübelerinden ve tavsiyelerinden yararlanarak inşa edebiliriz. Tecrübeleri ile bize ışık tutan geçmişin mirasını geleceğe taşıyan büyüklerimizin Yaşlılar Gününü kutlar; sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür dilerim” dedi.