Zile’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor

28.10.2022
Zile’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Eski Hükümet Konağı’nda resmi tören düzenlendi. Tören Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Çelenk sunma törenine Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, parti ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı.
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın tören sonrası verdiği mesajda “Cumhuriyet’siz bir toplum yarınsız bir gündür. Bu güzel ülkeyi kuran ve bu güzel günü bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!” dedi.
Not: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yarın saat: 10:30’da Hasan Sevinç Kapalı Spor Salonu Kutlama Programı ve Zile Belediye Bağı’nda Zile Karakucak Güreşleri yapılacaktır.