Zile’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Zile’de Coşkuyla Kutlandı

19.05.2023
Zile’de 19 Mayıs Kutlamaları
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 104. Yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Zile’de coşkuyla kutlandı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 104. Yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri; Eski Hükümet Konağı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çelenk sunma törenine Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, İlçe Protokolü ve vatandaşlar katıldı. Çelenk sunumunun ardından Hasan Sevinç Spor Salonu’nda devam eden program, 19 Mayıs’ın önemine dair açıklamalar, şiirler, sporcuların ve halk oyunlarının gösterileri ile son buldu.