Zile Belediye Spor Futbol Kulübü Kupayı Başkan Sargın’a Hediye Etti

09.06.2023
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ı makamında ziyaret eden Zile Belediye Spor Futbol Kulübü ekibi, 2022 – 2023 sezonu Tokat ili U17’de kategorisinde ikinci olarak federasyondan aldığı kupayı Başkan Sargın’a hediye etti.
Zile Belediye Spor futbol Kulübü 2022 – 2023 sezonunu, Tokat ili U17’de kategorisinde ikinci, U18 kategorisini de üçüncü olarak tamamladı. Başkan Sargın, Zile Belediye Spor Kulübü takım hocası Ayhan Kalkan, Kulüp Başkanı Aykut Yıldırım, alt yapı sorumlusu Gökhan Yiğit, takım kaptanları Ömer Pekuz ve Ali Şahiner’i makamında ağırladı. Takım hocaları tarafından hediye edilen kupayı alan Başkan Sargın, başarılarından dolayı takım kaptanlarına madalya taktı.
Zile Belediye Spor Futbol Kulübünün başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sargın, çalışmayla daha büyük başarıların Zile’ye geleceğini belirterek çalışma ve başarılarından dolayı Spor Kulübü ekibini canı gönülden kutladığını söyledi.