Başkan Sargın’ın Jandarma Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı

13.06.2023
205

Başkan Sargın’ın Jandarma Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Sargın mesajında; “Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 184. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Toplumun huzur ve güveninin, emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapan Türk Jandarma Teşkilatı ülkemizde yürütülen kolluk kuvveti hizmetlerinin ayrılmaz bir parçasıdır. Silahlı bir askeri kolluk kuvveti olan jandarmamız yüksek disiplin gücü ile 7-24 vatandaşlarımızın hizmetindedir. Kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde bile jandarmalarımız ülkemizin iç güvenliğini en güzel şekilde sağlamaktadır.
Kökleri ta 1839 yılına dayanan, gelişen güçlü yapısı, eğitim düzeyi ve teknolojik donanımıyla kıvanç duyduğumuz Jandarma Teşkilatımızın görev ve sorumluluklarını, bugün olduğu gibi gelecekte de aynı bilinçle ve kararlılıkla sürdüreceğine ve başarılarının artarak devam edeceğine inancımız tamdır.
Jandarmamızın yüksek bir ruh ve şuurla görevlerini yerine getirirken gösterdiği büyük fedakârlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Kahraman vatan evlatlarının birlik ve bütünlüğümüz uğrunda gösterdikleri eşsiz fedakarlıklar, milletimizin hafızasında ölümsüz birer hatıra olarak daima yaşayacaktır.
Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti Jandarma Teşkilatı, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında, ülkemizin her noktasında gece gündüz, kar kış, yağmur çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir.
Tüm bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.