VENİ VİDİ VİCİ MÜZESİNE ÖDÜL

31.10.2023
VENİ VİDİ VİCİ MÜZESİNE ÖDÜL
Zile Kalesinde belediyemizce yapılan ve VENİ VİDİ VİCİ KENT MÜZESİ OKA tarafından desteklenen vizyon projesi olarak ödül aldı.
OKA tarafından desteklenen Müzemizin ödülünü Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve OKA Genel Sekreteri İbrahim Etem Şahin Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargına verdi. Başkan Sargın, “Başlamak bitirmenin yarısı derler. Müze Projemizin başlamasında OKA’nın desteği bu projemizi başlamamıza sebep oldu. Müzemizi binlerce insan geziyor. Kent Müzemiz bölge turizminde bir destinasyon noktası oldu” dedi.
Tokat Yağıbasan Medresesinde yapılan ödül törenine Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, OKA Genel Sekreteri İbrahim Etem Şahin, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, STK temsilcileri ve birim müdürleri katıldı.