Akıllı Vezne Sistemi Hizmete Girdi

Akıllı Vezne Sistemi, Kartlı Su Sayaçlarına 7 gün 24 saat su yüklemesi, su faturası ve emlak vergisi borçların ödemesini kolaylaştırıyor. Vatandaşlar, sicil Numarası veya abone numaralarını kullanarak bu ödeme noktasından faydalanabilecek. Ödeme işlemleri kredi ve banka kartı kullanılarak güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek.
Teknoloji alanında tüm imkanları kullanmaya devam edeceklerini belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “Kartlı su sayaçlarında vatandaşlarımız özellikle hafta sonları yükleme sorunu yaşamaktaydılar. Akıllı vezne sistemini devreye alarak 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kurulum çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederim, ilçemize hayırlı olsun” dedi.