Başkan Sargın Emekli Öğretmenleri Ziyaret Etti

24.11.2023
Başkan Sargın Emekli Öğretmenleri Ziyaret Etti
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Öğretmenler Günü anısına ilçede yaşayan emekli ve uzun yıllar görev yapmış öğretmenleri ziyarette bulundu.
Emekli öğretmen Mehmet Karakalkan, İnci Alpaydın ve Bekir Özkalay’ı evlerinde ziyaret eden Başkan Sargın, “Öğretmenlerimize çok şey borçluyuz, onlar için ne yapsak azdır. Başöğretmenimiz Büyük Önder Atatürk’ün vurguladığı gibi ‘Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır.’ Biz de bu anlayışla yıllarını eğitime adamış ve binlerce öğrenci yetiştirmiş öğretmenlerimizi evlerinde ziyaret ettik. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü canı gönülden kutluyorum” dedi.