Başkan Sargın’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

22.04.2024

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

“Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yılı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günü olan 23 Nisan’ı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmiş ve bir anlamda ülkemizin geleceğinin çocukların ellerinde büyüyeceğini teyit etmiştir.
Bizlerde Zile Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha mutlu, daha güzel yarınları için var gücümüzle çalışacağız. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. yılının kutluyor, tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum” dedi.