Türkiye Diyanet Vakfı’ndan Zile Belediyesi’ne Teşekkür Belgesi

25.05.2021

Türkiye Diyanet Vakfı’ndan Zile Belediyesi’ne Teşekkür Belgesi

Yapılan arsa bağışından dolayı Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gönderilen Teşekkür Belgesi’ni, Zile İlçe Müftüsü İdris Özarslan, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’a takdim etti.

Zile Belediyesi Başkan Şükrü Sargın’ın başkanlığındaki Belediye Meclis’inin onayı ile cami yapımı için gerekli belediye arsasını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

Bu duyarlılık karşısında Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık tarafından, “Vakfımıza yapmış olduğunuz gayrimenkul bağışınız ve gösterdiğiniz teveccüh dolasıyla teşekkür eder; bağışınızın Cenab-ı Hak katında makbul olması niyazı ile çalışmalarınızda muvaffakiyetler dilerim” yazılı teşekkür belgesi Başkan Sargın’a gönderildi.

Başkan Sargın, yapılacak caminin arsasını belediye olarak bağışladıklarını, inşaatının ise hayırsever mimar Ömer Eryılmaz tarafından yaptırılacağını kaydederek, Türkiye Diyanet Vakfı’nın Teşekkür Belgesini belediye adına aldığını belirtti.

ETİKETLER: , , ,