Belediye Personeline ‘Kendini Tanıma’ Eğitimi

13.07.2021
744

Belediye Personeline ‘Kendini Tanıma’ Eğitimi

Zile Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak için personele yönelik hizmet içi eğitimler düzenliyor.

Bugüne kadar çeşitli konularda eğitimler veren belediye, şimdi ise personeline ‘Kendini Tanıma’ eğitimi düzenliyor.

Zile Belediyesi, ilçe halkına daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunabilmek için bünyesinde bulunan personeline, sürekli eğitimler düzenliyor. Konusunda uzman kişiler tarafında verilen eğitimler bu sefer Enneagram ( Kendini Tanıma) üzerine gerçekleştirildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda hedef, personelin verimini artırarak, vatandaşların istek ve taleplerine doğru ve hızlı çözümler üretebilmek.

Enneagram insanı bir bütün olarak ele alıyor. ‘Her insan doğuştan değerlidir’ felsefesi üzerine hareket eden Enneagram eğitimleri, personelin vatandaşa karşı yaklaşımında önemli rol oynuyor. Geçtiğimiz hafta yapılan 30 saat süren Enneagram eğitimi Dilek Selçuk tarafından Zile Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda verildi.

50 yıllık belediyecilik anlayışını değiştirmek için çalışmalara hızla devam ettiklerini belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, kurumsallaşmasını tamamlamış bir belediye ile belediyecilik anlayışını üst seviyelere taşıyacaklarını söyledi.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.