Zile Engellilere Meslek Kazandırma Dayanışma Derneği Zile Belediyesi Saray Sineması’nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı düzenledi

26.11.2022
Düzenlenen programa Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Zile İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Kürşat Kılıçarslan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erhan Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bayram Polattimur, siyasi parti temsilcileri, STK yöneticileri ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.
Açılış konuşmasını yapan belediye başkanı Şükrü Sargın,“Zile Engellilere Meslek Kazandırma Dayanışma Derneği Başkanımız Halil İçcan ile birlikte yönetici arkadaşlar Zile’de sosyal sorumluluk görevini gayet düzgün ve kaliteli bir biçimde sürdürüyor. Öncelikle bu özel kardeşlerimizin ailelerini kutluyorum. Çok büyük cefakarlık gösteriyorlar. Bir örnek de ben kısaca vermek isterim. Bizim hemşerimiz Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli. Tıpkı derneğimizin başkanı Halil Bey gibi bedensel olarak aynı mücadeleyi veriyor. Ama ne yapıyor, azmi ve kararlılığı ile İstanbul’da Avcılar gibi büyük bir ilçenin belediye başkanı ve kendisi İstanbul Boğazı’nı yüzerek geçiyor. Bunu büyük bir örnek olarak vermek istedim. Büyük emekler ile gerçekleşen bu programa desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Özel kardeşlerim, sizi gökyüzü kadar seviyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlu Olsun!” dedi.