Zile Halkı Tek Yürek Oldu, İki Tır Yardım Malzemesi Deprem Bölgesine Gitti

08.02.2023
Zile Halkı Tek Yürek Oldu, İki Tır Yardım Malzemesi Deprem Bölgesine Gitti
Zile Belediyesi, 10 ilde can ve mal kaybına neden olan ve Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, Zile Belediye Binası alt katında yardım seferberliği başlatmıştı.
Zileli yardımseverler ve Zile Belediyesi tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlere karşı tek yürek oldu. Zile Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyasında, Zile halkı adeta seferber olup yoğun ilgi gösterirken, ihtiyaç malzemesi dolu 2 tır ile arama kurtarma faaliyetlerine destek olmak amacıyla 10 kişilik itfaiye personeli deprem bölgesine yola çıktı.