Sokak hayvanlarını beslemeye devam ediyoruz

21.07.2023

Sokak hayvanlarını beslemeye devam ediyoruz

Sıcaklığın arttığı günlerde yiyecek ve su bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Belediye zabıta görevlilerimiz tarafından İlçemiz içerisindeki boş alanlara ve besleme noktasına yiyecek ve su bırakıldı.

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın yaptığı açıklamada; “İlçemiz içerisindeki farklı noktalarda özellikle kırsal kesimlerdeki besleme noktalarına yiyecek ve su bırakarak, sahipsiz sokak hayvanlarının yem ve su bulmadaki sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Sokak hayvanlarını ihtiyaçlarını giderme konusunda vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Gönüllü vatandaşlarımızı da sokak hayvanlarımıza bir kap yem, bir kap su bırakmalarını öneriyoruz” dedi.