KOMŞU İLİMİZE ZİYARET

04.05.2024
KOMŞU İLİMİZE ZİYARET
Kültürel anlamda birbirimize çok benzeyen, çok ortak paydamız olan komşu ilimiz Amasya Belediye Başkanına hayırlı olsun ziyareti.
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve Avcılar eski Belediye Başkanı Turan Hançerli yeni seçilen Amasya Belediye Başkanı Av.Turgay Sevindi’yi ziyaret ettiler.
Başkan Sargın “Amasya bizim için çok önemli bir şehir. Bir birimize her konuda çok yakınız. O kadar ortak kültürümüz var ki, bunlar iki şehirin ortak kalkınmasında önemli paydalar. Kültür turizminde bir marka olan Amasya’ya gelen turların Zile destinasyonuna katılması için projelerimiz var” dedi.