Giyim Market Bağışlarınızı Bekliyor

24.03.2021
748

 

GİYİM MARKET BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR

İhtiyaç sahibi vatandaşların hiçbir ücret ödemeden alışveriş yapabildiği Sosyal Yardım Mağazası, daha çok kişiye ulaşmak için yardımseverlerden gelecek bağışları bekliyor. Zile Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Emlak ve İstimlak binasının 2. Katı içerisine kurulan Sosyal Yardım Mağazası, maddi durumu yetersiz olan vatandaşların giysiden, ayakkabıya kadar tepeden tırnağa tüm eksiklerini karşılayacak.

BAĞIŞLAYACAĞINIZ KIYAFETLER İYİ VE GİYİLEBİLİR DURUMDA OLMALI

Sosyal Yardım Mağazası hiç kullanılmamış, yepyeni ürünleri kabul ettiği gibi ikinci el bağışlara da açık. Kullanılmayan eşyalar ve dolap bekleyen giysileriniz işe yarasın ihtiyaç sahibi kişilerin yüzünü güldürsün istemez misiniz? Öyleyse kendinizin de gönül rahatlığıyla giyebileceğiniz kalitede ve temiz giysiler olmasına dikkat ettiniz eşyalarınızı bağışlayabilirsiniz. Sosyal Yardım Mağazası, titizlikle eleme yaptığı kıyafetleri raf ve askılara yerleştiriyor.

DESTEKLERİNİZLE GÜÇLENECEK

Sosyal Yardım Mağazası, gelen talepleri karşılamak için duyarlı vatandaşlardan destek bekliyor. Sosyal Yardım Mağazasının destekleriniz ile güçlendiğini unutmayın. Bağışta bulunmak isteyenlerin 0356 317 50 80 (dahili:157)  numaralı telefonu tuşlayarak detaylı bilgi alabilirler.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.