Mükemmel bir bütün mükemmel parçalardan oluşur.

02.05.2021

Mükemmel bir bütün mükemmel parçalardan oluşur.

Zile’mizin gelişebilmesi, Zile Belediyesi’nde çalışanların kendi alanlarındaki kendi eksikliklerine ve gelişmelere odaklanması, sorunun değil, çözümün bir parçası olması ile mümkündür.

Zile Belediyesi çalışanları olumsuz ve ayrıştırıcı, zaman ve enerji tüketen polemik tuzağından sıyrılıp, kendi alanlarında mükemmel olmaya çalışması gerekmektedir.

Belediye Başkanı bu yolculukta sadece çalışanlarına rehberlik eder.

Her çalışan belediyemizin ve Zile’mizin eksikliklerine odaklanır buna göre projelere yönelirse mükemmel bir parça oluştururuz.

Tüm belediye çalışanlarımız, belediyemizin var olan sıkıntıları arasında, belediyemizi ve şehrimizi geleceğe taşıyacak olan kurumsallaşma, markalaşma, yenilikçilik gibi konulara odaklanması gerekmektedir.

Başkanlık makamı olarak bu konulara odaklanan ya da odaklanmak isteyen tüm çalışanlarımıza ihtiyacı olan desteği olanaklarımız ölçüsünde vermeye hazırdır.

Her müdürlüğün, birimin, herkesin ve her kesimin oluşturduğu mükemmel parçalar, mükemmel bir bütün oluşturacaktır.

ETİKETLER: ,