Eğitim Projelerini uygulamaya aldık, almaya devam ediyoruz

12.05.2021

Her şey akla muhtaçtır. Akıl da eğitime

Uygulamaya aldığımız eğitim projelerimizle çalışanlarımızı ve şehrimizi daha güzel yarınlara hazırlıyoruz. Sağladığımız eğitimlerle, çalışanlarımızın iş ve yaşama sanatına rehber olmaya çalışıyoruz. Çünkü ülkemizin ve şehrimizin geleceğinin insanlarımızın göreceği eğitime bağlı olduğuna inanıyoruz.

Bununla yetinmedik. Gerçekleştirdiğimiz ve Zile Belediyesi tarihinde bir ilk olan “Zile Belediyesi Kurumsal Düzeyde Etkin ve Katılımcı Stratejik Yönetişimin Geliştirilmesi Projesi kapsamında çalışanlarımızın gereksinim duyduğu tüm eğitimler saptanmıştır. Bu eğitimlere okullarda ve mahallelerde vereceğimiz çevre konusundaki eğitimleri de ekleyerek, Covid Küresel Salgınını da dikkate alınarak, önümüzdeki dönemde öncelik sırasına göre bu eğitimlerin verilmesine başlanacaktır.

ETİKETLER: , ,