Yeni Web Sayfamız Yayında

21.05.2021
820

Belediyemiz web sayfası gelişen teknoloji ile günün gerekliliklerine uygun şekilde yenilenmiştir.

Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için daha işlevsel ve aradıkları bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşabilecekleri bir web sitesi hazırlanmıştır.

Yeniden tasarlanan web sayfamız, dinamik içerik yönetimi sayesinde çalışanlarımızın da her zaman en güncel bilgiye ulaşabilecekleri şekliyle hizmete alınmış olup, mobil uyumlu web sayfamıza akıllı telefonlardan da kolayca ulaşılabilmektedir.

Katılımcı yaklaşımla ve ilk kez yönetimimiz tarafından hazırlanan,  belediyemiz “Vizyon, Misyon, Değerlerimiz” ile yönetim tarafından belirlenen “Geliştirme Stratejilerimiz” e web sayfamızda yer verilmiştir.

Yine ilk kez yönetimimiz tarafından hazırlanan “Kurumsal İletişim Stratejileri İzleği”, “Takdir ve Ödüllendirme Yönergesi” ile “Performans Değerlendirme Yönergesi” çalışanlarımız için web sayfamızda yer almıştır.

Web sayfamızda belediye içi iletişimin sağlıklı ve yazılı olarak yapılmasına ve takibine olanak veren bir sistem olan “kurumsal iletişim” programı devreye alınmıştır.

Zile Belediyesinin gerek kurum çalışanlarında gerekse web sayfasında yayınlanan açık ve anlaşılabilir bir organizasyon şeması olmadığı anlaşılmaktadır.

Yenilenen web sayfamızda sürdürülebilir büyüme stratejisinin ve kurumsallaşmanın temel taşı olan, kurumda, sağlıklı bir iç işleyiş için hayati önemde bir konu olduğu gibi, kurumun faaliyetlerinin performansı açısından da çok önemli bulunan organizasyon şeması ve müdürlüklerin hizmet standartlarına da yer verilmiştir.

Belediyemizin hedeflerine, stratejilere, iş süreçlerine, kurum vizyonuna ve misyonuna uygun olarak hazırlanan organizasyon şeması, kurum dışında belediye ile iletişim kurmak isteyen vatandaşlar için de,  iş akışına göre, belediyenin nasıl yapılandığını gösteren,  departmanların ve sorumluların birbiriyle ilişkisini ve fonksiyonlarını gösteren bir tablodur.

ETİKETLER: , , , ,
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.