Minik güreşçiden Zile Belediyesi’ne ziyaret

29.07.2021

Minik güreşçiden Zile Belediyesi’ne ziyaret

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 11-21 Haziran tarihleri arasında Antalya Kemer ilçesinde düzenlenen 12-13 yaş Minik Erkekler Serbest ve Grekoromen stil Türkiye Şampiyonalarında Zileli Mücteba Bera Koç her iki stilde de 68 kg da Final müsabakası yapmış ve Türkiye ikincisi olmuştur.
Zile Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencisi Mücteba Bera Koç’u makamında ağırlayan Zile Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Ceyhan, başarılı sporcuyu tebrik ederek, altınla ödüllendirdi.
Başkan Yardımcısı İbrahim Ceyhan, başarılı sporcunun Zile’nin gurur kaynakları listesinde bulunmaya hak kazandığını belirterek, “Hem bize bu gururu yaşatan sporcumuzu, hem de hocası Emre Şahin Bey’i ve sporcumuzun başarısında katkısı olan, emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.