Sağlık için pedal çevirdiler

27.09.2021

Sağlık için pedal çevirdiler

“Avrupa Hareketlilik Haftası” nedeniyle Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Zile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Zile Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet sürme etkinliğine, Başkan Şükrü Sargın Bisikleti ile katıldı.
Öğrencilerin ve vatandaşların katıldığı sağlıklı yaşam için “Bisiklet Sürme Etkinliği” etkinliği Atiye Bekir Dinçerler İlkokulu ününden başlayarak Zile Belediyesi hizmet binası önünde son buldu. Etkinliğe bisikleti ile katılan Zile belediye Başkanı Şükrü Sargın, öğrencilerden özellikle babalarının işe bisikletle gidip gelmelerini isteyerek, sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekti.
Resim çizme yarışmasında dereceye giren 4 öğrenciye Bisikletleri Zile Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın tarafından verildi. Etkinliğe katılan çocuklara top ve kitap hediye edildi.