Zile’de 19 Mayıs Kutlamaları

19.05.2022
Zile’de 19 Mayıs Kutlamaları
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 103. Yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Zile’de coşkuyla kutlandı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 103. Yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri; Eski Hükümet Konağı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çelenk sunma törenine Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Amanvermez’in yanı sıra parti ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı. Çelenk sunumunun ardından Hasan Sevinç Spor Salonu’nda devam eden program, 19 Mayıs’ın önemine dair açıklamalar, şiirler, sporcuların ve halk oyunlarının gösterileri ile son buldu.