Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Geri Dönüştürülebilir Malzemeler Getiren Öğrencilere Hediyeler Verdi

26.05.2022
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Yılmaz ve Şube Müdürü Demet Akdağ belediye binamız önünde düzenlenen programda Çevre Kontrol ve Koruma biriminin okullarda sıfır atık konusunda eğitim vererek başlattığı kampanya neticesinde geri dönüştürülebilir malzemeler getiren öğrencilere hediyeler verdi.
Belediye binası önündeki program sonrası Zile Belediyesi ve Çöpüne Sahip Çık Vakfı işbirliği ile Zile Halk Eğitim Müdürlüğü’nde açmış olduğumuz kursumuzda hanımlarımız atıkları değerlendirip geri dönüşüm malzemelerinden aksesuar çocuklarımız için de kullanabilecekleri farklı materyaller elde etmişlerdi. Yapılan bu çalışmaların sonucunda elde edilen ürünler Eski Hükümet Konağı’nda sergilendi.
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın konuşmasında, “Hayalimizdeki şehire daha çok yakınlaşmak için çevreyi korumalı ve geri dönüşüme katkı sağlamalıyız. Temiz olmalı, atık diye sakınmayıp kirli bir dünyaya hayır demeliyiz” dedi.