Zile Belediyesi, Hizmet Kalitesini Artırmak için Personele Yönelik Hizmet İçi Eğitimlerine Devam Ediyor

06.07.2022
Zile Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak için personele yönelik hizmet içi eğitimlerine devam ediyor.
Bugüne kadar çeşitli konularda eğitimler veren Zile Belediyesi, İktisatçı-Yönetim Danışmanı & Eğitimci – İnsan Kaynakları Uzmanı Dilek Selçuk tarafından şimdi ise personeline ‘Beden Dili’ eğitimi düzenledi.
Zile Belediyesi, ilçe halkına daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunabilmek için bünyesinde bulunan personeline, sürekli eğitimler düzenliyor. Konusunda uzman kişiler tarafında verilen eğitimler geçen sene de Enneagram (Kendini Tanıma) üzerine gerçekleştirilmişti.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda hedef, personelin verimini artırarak, vatandaşların istek ve taleplerine doğru ve hızlı çözümler üretebilmek.