Zile Belediyesi 70 kg Elektronik Atık ve 5 kg Atık Yağ Getiren Hanımlarımıza Market Alışveriş Kartı Hediye Ediyor

22.08.2022
Zile Belediyesi 70 kg elektronik atık ve 5 kg atık yağ getiren hanımlarımıza market alışveriş kartı hediye ediyor.
Zile Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü evlerde biriktirilen pet şişe, kağıt, karton koli, defter gibi plastik ve plastikten yapılmış, kağıt veya kağıttan yapılmış her türlü ürün, cam şişe biriktiren vatandaşlar atıkları belirtilen mahallelere getirecekler. Atık tartımı yapılarak kilogram başına market alışveriş kartı hediye edilecektir.
İrtibat Zile Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü 0356 317 50 80 dahili 157.