CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ile CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz ile CHP Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ı Makamında Ziyaret Ederek Çalışmalarında Başarılar Diledi

12.09.2022
CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ile CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz ile CHP Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret sonrası Zile TSO ev sahipliğinde, meslek odası ve STK başkanları ile bir araya gelen milletvekillerimiz, Başkanların görüş, talep ve sorun önerilerini dinledi. Toplantıda, “Ortak aklı egemen kılmak istiyoruz. Görüş ve önerilerini önemsiyoruz” vurgusu yapıldı.