Zile Belediye Başkanın Şükrü Sargın, İtfaiye Teşkilatı’nın kurulduğu tarihten itibaren Eylül ayının son haftası olarak kutlanan İtfaiye Haftası’nı kutladı.

29.09.2022
İtfaiye Haftası nedeniyle İtfaiye binasına ziyaret gerçekleştiren Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, İtfaiyecileri ziyaret ederek, “Mesai kavramı gözetmeksizin canla başla çalışan ekiplere teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Belediyemiz ve ülkemiz genelinde büyük fedakarlık ile bu görevi yürüten tüm itfaiyeci arkadaşlarımın haftalarını kutluyorum” dedi.