Ağbaba Aile Kabristanlığı Parke Çalışması Tamamlandı

21.10.2022
Ağbaba Aile Kabristanlığı Parke Çalışması Tamamlandı
Zile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri başlanan çalışmalar kapsamında Ağbaba Aile Kabristanlığı’na 14 bin m2 parke çalışmasını tamamladı.
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “Memleketimizde üç adet olan ve üçünün de tarihi eskilere dayanan çevre düzenlemesi eksik olan mezarlıklarından biri de Ağbaba Aile Kabristanlığı’ydı. Bizde bu köklü coğrafyanın içinde doğup emek vermiş ve vefat etmiş vatandaşlarımızın en azından ziyarete gelen eşleri, dostları ve akrabaları için elimizden gelen hizmeti göstermeye çalışıyoruz. Bu niyetle bu anlamlı alanda yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını temenni ediyor, kabirlerinde bulunan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.