Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın ile İş Adamı Cemalettin Dinçer, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

20.02.2023

Zile Belediye Başkanı Şükrü SARGIN ile İş Adamı Cemalettin DİNÇER, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih YILMAZ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Zile Belediye Başkanı Şükrü SARGIN ve iş adamı Cemalettin DİNÇER, Rektör Yılmaz’ı tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Rektör Fatih Yılmaz ise Başkan SARGIN ve DİNÇER’e nazik ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.