12 Mart İstiklal Marşının Kabulü’nün 102. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinlikleri Hüseyin Gazi Orta Okulu’nda Gerçekleşti

13.03.2023
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü’nün 102. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında Hüseyin Gazi Orta Okulu’nda program düzenlendi.
Hüseyin Gazi Orta Okulu’ndaki programa Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erhan Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Kürşat Kılıçarslan ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile program sona erdi.