Mustafa Paç Hocaya Destek İçin Ankara’dayız

17.04.2023
275
Mustafa Paç hocaya destek için Ankara’dayız
Hocamızı çok daha iyi yerlere getirmenin sözünü Zileliler olarak verdik.
Kurucusu ve Rektörü olduğu Ankara Yüksek İhtisas Üniversitesi’ndeki yasal süresini dolduran Prof. Dr. Mustafa Paç, Zilelilerin yoğun ilgisi altında görevinden ayrıldı.
Görevinden ayrılan Mustafa Paç’ı uğurlamaya giden Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, ünlü kalp cerrahı olan doktorun, Zilelilere, Tokatlılara sağlık konusunda rehberlik yaptığını, hemşerilerinin hastalık gibi sıkıntılı zamanlarında yardımcı olmak için yoğun bir çaba sarf ettiğini belirtti.
Belediye Başkanı Şükrü Sargın şunları söyledi. “ Mustafa Hocamız maalesef görev süresi boyunca hoş olmayan uygulamalara maruz bırakılmış, ancak O görevini hakkıyla yapmanın uğraşısı içinde olmuştur. Hocamız rektörlük görevinden ayrılmıştır ama Vakıf’taki görevi devam etmektedir. Hocamız Zile’ye sağlık bilimleri fakültesi açılması konusunda da çaba sarf etmiştir. Bizler de bunun takipçisi olacağız. Hocamızı bu günde yalnız bırakmamak için, görevinden ayrılacağı son gün, Zile’den, Ankara’dan, İstanbul’dan gelen hemşerilerimiz ve Zileliler adına çiçek vererek uğurladık. Hocamıza sağlıklı ve başarılı daha nice çalışmalar dileriz.”
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.