ÇARŞI PARK YÖRESEL ÜRÜN PAZARI YENİ YERİNE TAŞINIYOR

29.05.2023

Salı günü eski hal içinde açılan yöresel ürün pazarı, Ulu Camii karşısına yapılan yeni yerine taşınıyor. Salı ve Cuma günleri sabah erken saatlerde açılan pazarımızda yöresel ürünler satılacak.

Zile Belediyesi, Çiftçiler İçin ‘Çarşı Park Yöresel Ürün Pazarı’ Kurdu

Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “Çiftçilerimizin ürettikleri ürünlerin ekonomik anlamda değer bulması için ilçemizde “Çarşı Park Yöresel Ürün Pazarı” kurulması için imkân sağladık. Çiftçilerimiz tarlada, bağda, bahçede yetiştirdikleri sebze ve meyveleri burada satarak ev ekonomilerine katkıda bulunuyorlar.” dedi.
Başkan Sargın, Zile’de organik tarımsal üretimi teşvik ederek vatandaşın sağlıklı gıda tüketebilmesine imkân sağladıklarını kaydederken, çiftçilere verilen desteklerin her geçen yıl artarak devam edeceğini belirtti.